Afișare Conținut Web

  Anunț privind tarifele de cazare pentru sezonul estival 2013 la Complexul Flamingo Eforie Sud

Stimati colegi si prieteni,

        Va transmitem tarifele si seriile aferente anului 2013

     Ca si in anii anteriori, sistemul de rezervari se va desfasura in baza solicitarilor dumneavoastra iar confirmarile vor fi comunicate personal pentru orice solicitare.

     Rugam a studia cu atentie toate anexele tarifelor si seriilor care cuprind toate costurile suplimentare pentru servicii solicitate si acceptate in scopul evitarii neintelegerilor

     Biletul/biletele solicitate  vor fi considerate " rezervate ferm" in momentul in care vom primi avansul dumneavoastra in valoare de 200lei/bilet.

( termenul de transmitere este de 10 zile de la data primirii confirmarii noastre scrise)

     Va rugam a nu transmite avasuri fara confirmarea noastra scrisa ( mail sau fax ) privitor la disponibilitatea camerelor ( biletelor ) solicitate.

     Avansul poate fi efectuat din cardul dumneavoastra (credit/debit) prin dispozitie de plata in contul nostru sau prin mandat postal de la oficiile postale cele mai apropiate. Trezoreria nu efectueaza astfel de plati.

     Seriile standard sunt de 6 nopti dar, in functie de solicitarile dumneavoastra si posibilitatile noastre puteti solicita si sejururi de minim 10 zile  sau mai multe serii consecutive, precum si mai multe bilete in aceeasi serie.

     Avand in vedere ca 1 bilet inseamna servicii/costuri pentru 2 persoana adulte, va rugam a mentiona in solicitare si numarul insotitorilor (copii minori, adolescenti sau majori) care urmeaza a beneficia de servicii.

     Asteptam cu placere si interes solicitarile dumneavoastra si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru rezolvarea tuturor solicitarilor dumneavoastra.

     Pentru orice problema, nu ezitati in a ne contacta telefonic, prim mail sau fax la numerele de mai jos.

Tel. 0241-748631

Fax: 0241-748953

                                     E-mail : complex_flamingo@yahoo.com

   

 

Penitenciarul-Spital Târgu Ocna

Newsletter

Chestionare

Petitii online