Programare vizită

    În conformitate cu prevederile Deciziei directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nr. 448 din 06.07.2010, vă facem cunoscut următoarele:

    Începând cu luna septembrie 2010, acordarea dreptului la pachet şi vizită pentru persoanele private de libertate se efectuează pe baza unei programări prealabile.

   Membri de familie ai persoanei private de libertate sau alte persoane îşi anunţă intenţia de a efectua vizita înainte de data prezentării.

   Solicitarea programării se face telefonic, la numărul de telefon: 0374476160, prin e-mail, la adresa: vizite.pmciuc@anp.gov.ro , sau direct la sediul penitenciarului, în timpul programului de lucru al sectorului de acordare a drepturilor la pachet şi vizită, zilnic între orele 07,00 – 19,00.

   Solicitarea va fi preluată de către lucrătorul desemnat din cadrul sectorului de acordare a drepturilor la pachet şi vizită, care va comunica solicitantului data şi intervalul orar în care există posibilitatea efectuării vizitei.

   Înscrierea solicitării în registrul de programări se va efectua în ordinea cronologică a primirii solicitărilor, în limita numărului maxim de persoane private de libertate care pot fi vizitate, într-un interval orar stabilit, în funcţie de regimul de executare ale acestora şi măsurile de siguranţă specifice.

   Intervalele orare de acordare a vizitelor se dimensionează avându-se în vedere durata efectivă a vizitei şi tipul acesteia, timpul necesar acordării pachetului cu bunuri, a efectuării controlului antiterorist pentru vizitatori, a efectuării percheziţiei persoanelor private de libertate şi a însoţirii.

   În situaţia în care solicitarea depăşeşte posibilităţile de acordare a dreptului la pachet şi vizită, se vor comunica solicitantului data şi intervalele orare pentru care se poate programa.

   Prezentarea vizitatorilor la punctul de control - acces se va face cu minim 15 minute înainte de ora programată, pentru verificarea identităţii şi efectuarea controlului antiterorist. 

                   

Penitenciarul Miercurea Ciuc

Newsletter

Chestionare

Petitii online