•   Unde se fac înscrierile pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza" – arma penitenciare şi Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare – Tg. Ocna?

                        Răspuns:

  Înscrierile se fac la sediul Penitenciarului Giurgiu, şoseaua Bălănoaiei, nr.12 A, Giurgiu.

 

  •   Ce documente sunt necesare la dosar?

                        Răspuns:

  Documente necesare pentru întocmirea şi depunerea dosarului de candidat     vă vor fi indicate de către lucrători din cadrul Biroului Resurse Umane.

 

  •   Când mă pot prezenta la sediul Penitenciarului Giurgiu pentru completarea documentelor specifice?

                        Răspuns:

Informaţiile referitoare la intervalul orar, precum şi zilele lucrătoare de depunere a documentelor specifice, le vom face publice la secţiunea „Resurse umane".

 

  •   Am cu 3 centimetri mai puţin decât limita minimă de înălţime stabilită prin anunţul de concurs. La cine mă pot adresa pentru obţinerea unei derogări?

                        Răspuns:

Penitenciarul Giurgiu nu este în măsură să acorde derogări (nici la criteriile de înălţime, nici de la alte criterii sau condiţii).

 

  •   Unde fac vizita medicală?

                        Răspuns:

Vizita medicală (completarea fişei tip) se face la unitatea medicală din judeţ indicată de personalul Biroului Resurse Umane din cadrul Penitenciarului Giurgiu.

 

  •   Unde se susţine testarea psihologică?

                        Răspuns:

Testarea psihologică a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie A.I. Cuza – arma penitenciare şi Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare – Tg. Ocna, se face la structura specializată din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor  cu sediul în Bucureşti, Penitenciarul Rahova (şos. Alexandriei nr. 154 - Bucureşti, sector 5).

 

 

Penitenciarul Giurgiu
Astăzi (30/04/2017) sunt: 1121 persoane private de libertate

Newsletter

Chestionare

Petitii online