Acasa

15.12.2016 - 20 de posturi ofiţeri şi agenţi de penitenciare

Pentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare (ofiţeri şi agenţi de penitenciare), Penitenciarul Galaţi scoate la concurs 20 de posturi vacante (ofiţeri şi agenţi) după cum urmează:

- 1 post ofiţer monitor sportiv;

- 1 post ofiţer asistent social;

- 1 post agent operativ (evidenţă deţinuţi);

- 11 posturi agent operativ (bărbaţi) - în sectorul siguranţa deţinerii şi regim penitenciar;

- 2 posturi asistent medical generalist;

- 1 post agent casier;

- 1 post agent administrativ financiar - contabil;

- 1 post agent tehnic conducător auto;

- 1 post agent administrativ gospodar.

Anunţul de concurs, precum şi anexa ce cuprinde condiţiile specifice, tematica, bibliografia, probele de concurs şi toate detaliile necesare înscrierii la concurs se pot consulta accesând link-urile de mai jos:

Anunţ concurs

Anexă la anunţul de concurs - condiţii specifice, bibliografie, tematică şi probe de concurs


      Informații suplimentare legate de concurs se pot obține la sediul Penitenciarului Galați, la numărul de telefon 0236-479407, interior 139 - Biroul Resurse Umane.

Legislaţie utilă concursuri:

Decizia Directorului General al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nr. 627 din 2010

Legislaţie specifică postului de conducător auto: Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 1316/C/2012

 

  

Penitenciarul Galaţi  a început campania de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar 2016-2017

        Penitenciarul Galaţi derulează, în perioada 04 aprilie - 22 aprilie 2016, campania de informare şi recrutare a candidaţilor pentru anul şcolar şi universitar  2016-2017.

       Campania de informare se adresează tinerilor aflaţi în ultimul ani de liceu şi vizează creşterea interesului tinerilor pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar, prin parcurgera cursurilor disponibile la: Academia Tehnică Militară București, Academia Forțelor Terestre "Nicole Bălcescu" Sibiu, Institutul de Medicină Militară, Univrsitatea Națională de Apărare Carol I București, Școala Militară de Maiștri și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I" Piteșt, Acdemia Națională de Informații "Mihai Viteazul", Acdemia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" și Școala Naționlă de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna.

        În acest sens, o echipă interdisciplinară, formată din ofiţeri şi agenți ai Penitenciarului Galaţi, va prezenta oferta educaţională a instituţiilor de învăţământ mai sus menţionate, în liceele şi colegiile naţionale din judeţul Galaţi.

        Pentru cei care vor alege o carieră profesională în sistemul administrației penitenciare, vor fi asigurate, în condiții de gratuitate, școlarizarea, cazarea, hrana, echipamentul, precum și asiguraea medicală, pe timpul procesului educațional.

       De asemenea, ei vor avea posibilitatea, ca după absolvire, prin repartizarea într-una dintre unitățile sistemului penitenciar, să aibă un loc de muncă stabil și un salariu decent, precm și oportunități de dezvoltare a carierei.

       Prin activitatea depusă, viitorii agenți și ofițeri din sistemul administrației penitenciare, vor avea posibilitatea de a face parte dintr-un segment important al siguranței, apărării și ordinii publice și vor fi pregătiți pentru a desfășura o activitate complexă, care presupune curaj, inteligență și multă comunicare, contribuind la creșterea siguranței în comunitate și la crearea unui mediu custodial sănătos și sigur.

      Informații privind concursurile de admitere se pot obține la sediul Penitenciarului Galați, strada Traian, nr. 252, telefon 0236-479407, interior 2139 -Birou Resurse Umane sau pe pagina web a Administrației Naționale a Penitenciarelor, secțiunea ADMITERE - http://anp.gov.ro/admitere-in-institutii-de-invatamant.

      

       

       

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Penitenciarul Galaţi
Astăzi (19/01/2017) sunt: 728 persoane private de libertate

Newsletter

Chestionare

Petitii online