Omagiere Mihai Eminescu

   Mihai Eminescu  - Luceafărul poeziei româneşti omagiat şi la Penitenciarul Focşani

  Astăzi, 15 ianuarie 2013, 45  persoane private de libertate minori şi tineri, aflate în custodia Penitenciarului Focşani vor marca împlinirea a 163 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu.

 citeste mai mult....

 

 

Ziua Unirii

         Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, la  Penitenciarul Focşani au fost  organizate  activităţi  cultural-artistice , menite să sublinieze importanţa zilei de 24 Ianuarie în conştiinţa poporului român.

      citește mai mult .....

 

Bilanțul activității pe anul 2012

          În data de 24.01.2013, începând cu ora 10.00, la sediul Penitenciarului Focşani  a avut loc prezentarea raportului privind activitatea desfăşurată de personalul Penitenciarului Focşani  în anul 2012.

        citește mai mult......

Curs calificare - frizer

       În perioada 05.11.2012 – 24.01.2013, Penitenciarul Focşani în colaborare cu Fundaţia Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie, filiala Vrancea, au organizat cursuri de calificare în meseria de frizer  pentru persoanele private de libertate.

     citește mai mult....

Curs inițiere IT

         Astăzi, 15 februarie 2013, 11 persoane private de libertate din Penitenciarul Focşani au susţinut examenul de absolvire organizat la finalul cursului de iniţiere. Evaluarea s-a materializat prin verificarea aptitudinilor de utilizare a calculatorului, fiind declaraţi admişi toţi participanţii.

  citește mai mult....

Penitenciarul Focşani

Newsletter

Chestionare

Petitii online