Vizita cu programare

                  Se face în conformitate cu decizia Directorului General al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nr. 448/06.07.2010 .

                  Membrii de familie ai persoanelor private de libertate sau alte persoane îşi anunţă intenţia de a efectua vizita înainte cu cel puţin 48 de ore înainte de data prezentării.

                    Solicitarea programării se face zilnic între orele 7.00 - 19.00 :

  1. Pentru persoanele private de libertate aflate la sediul unităţii sau la Gaz Şimian   - telefonic la nr. 0374205795 şi prin e-mail  la adresa vizitepseverin@anp.gov.ro sau direct  la sediul penitenciarului  , la sectorul vizite ; 

  2. pentru persoanele private de libertate aflate la Secţia exterioară Vânjuleţ   - telefonic la nr. 0374205799 şi prin e-mail  la adresa vizitepvanjulet@anp.gov.ro sau direct la sediul secţiei exterioare din comuna Vînjuleţ , la la sectorul vizite .

 

             La fixarea datei de efectuare a vizitei, solicitantul va comunica persoanei desemnate să efectueze programarea numele şi prenumele, adresa, seria actului cu care se identifică (buletin sau carte de identitate, paşaport etc.), numărul de telefon la care poate fi contactat, precum şi orice alte date solicitate de peronalul sectorului vizită.

              Persoanele solicitante sunt anunţate atunci când intervin modificări în situaţia persoanei private de libertate care nu mai permit acordarea vizitei la data planificării.

               Programarea vizitelor se va face în ordinea cronologică a primirii solicitărilor, în limita numărului maxim de persoane private de libertate care pot fi vizitate.

               În situaţia în care solicitarea depăşeşte posibilităţile de acordare a dreptului la pachet şi vizită se va comunica solicitantului data şi intervalele orare pentru care se poate programa.

               Prezentarea vizitatorilor la punctul de control acces se va face cu minimum 15 minute înainte de ora programată, pentru verificarea identităţii şi efectuarea controlului antiterorist

Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin

Newsletter

Chestionare

Petitii online