Bine ati venit pe pagina Penitenciarului Bucureşti Jilava

 

Penitenciaru Bucuresti Jilava

Penitenciarul Burești Jilava poate asigura forţă de muncă specială

Penitenciarul Burești Jilava poate asigura forţă de muncă specială (persoane private de libertate) pe bază de contract de prestări servicii, în interiorul şi exteriorul locului de deţinere, pentru executarea de lucrări necalificate ce ţin de domeniul public şi privat.Penitenciarul Burești Jilava poate asigura forţă de muncă specială (persoane private de libertate) pe bază de contract de prestări servicii, în interiorul şi exteriorul locului de deţinere, pentru executarea de lucrări necalificate ce ţin de domeniul public şi privat.

Citeste mai mult...

 

Ziua portilor deschise

  În fiecare an, la data de 29 iunie, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte "Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România", sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului.

  Cu acest prilej, Penitenciarul București-Jilava organizează luni, 27 iunie 2016  "Ziua porţilor deschise",  în intervalul orar: 11.00 – 13.00 .

  Reprezentanţii mass-media  care doresc să  participe la activitate sunt invitați și așteptați între orele: 10.30 – 11.00, accesul realizându-se în intervalul orar 11.00-11.30. Accesul vizitatorilor, al reprezentanților ONG-urilor, al instituţiilor partenere şi al reprezentanţilor societăţii  civile va avea loc în intervalul 12.00-13.00.

   Evenimentul are drept scop prezentarea penitenciarului și a specificului activității desfășurate de către personalul de specialitate.

   Accesul vizitatorilor se va face pe baza documentelor de identitate valabile, iar la intrarea în incinta locului de deținere, aceștia trebuie să se supună efectuării controlului anti-terorist, și să predea pentru a fi păstrate pe toată durata vizitei, bagajele voluminoase, bunurile și obiectele interzise (telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor, accesorii și/sau componente ale acestora, alcool, obiecte ascuțite sau contondente, aparatură electronică audio-video),  și alte obiecte sau substanțe interzise la detinere in mediul penitenciar.

   Menționăm că, la această activitate nu pot participa persoanele care au interdicție de acces în Penitenciarul Bucuresti Jilava, conform perioadei indicate, potrivit legii.

   Nu pot vizita penitenciarul persoanele sub 18 ani şi cele care se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau substantelor halucinogene.

   Pentru informatii suplimentare contactati purtatorul de cuvant al institutiei comisar sef Cristian Erving Micu la numarul de telefon 0757087957.

 

Biroul de presa

Penitenciarul Bucuresti Jilava

Comisar sef Cristian Erving Micu

 

Pentru descarcarea documentului oficial, click aici

Concurs de ocupare a 60 posturi de medic și 1 post de biolog în sistemul penitenciar - 22.04.2016

  • Anunțul de concurs publicat în Viața Medicală nr. 17/22.04.2016

Proces verbal selectie dosare asistent social

Admitere 2015

Penitenciarul Bucureşti – Jilava, cu sediul în str. Sabarului nr. 1, comuna Jilava, judeţul Ilfov, recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere în învăţământul universitar/postliceal, sesiunea 2015, pentru locurile repartizate sistemului administraţiei penitenciare

Citeste mai mult...

Prezentare ofertă educaţională - Anul 2015

Începând cu data de 06.04.2015, Direcţia management resurse umane din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, a demarat campania de recrutare a candidaţilor pentru ocuparea locurilor cuprinse în oferta educaţională 2015. 

Citeste mai mult...

Campanie informare oferta educationala 2014

PENITENCIARUL BUCUREŞTI-JILAVA îşi propune prezentarea ofertei educaţionale a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor...citeste mai mult

Noutăţi

Anunt

Anunt privind scoaterea la concurs de avansare din sursa interna a 35 posturi de sef tura si sef sectie de detinere din unitati penitenciare
Penitenciarul Bucureşti-Jilava
Astăzi (23/05/2017) sunt: 1327 persoane private de libertate

Newsletter

Chestionare

Petitii online