A 17-a Conferinţă Internațională de Instruire a EPEA „Trecutul, prezentul și viitorul educației penitenciare”

Asociația Europeană pentru Educație în Penitenciare organizează la Dublin, în perioada 12-16 iunie 2019, Conferința „Past, present and future of prison education”, în colaborare cu Serviciul Penitenciar Irlandez.

Structura manifestării include sesiuni plenare, sesiuni de formare și ateliere paralele. Astfel, conferința de instruire EPEA va acoperi o gamă largă de teme circumscrise educației penitenciare. Cursurile și seminarele de instruire vor ajuta participanții să-şi concretizeze obiectivele personale și organizatorice de învățare, vizate prin participarea la conferinţă.

Asociaţia Europeană pentru Educaţie în Penitenciare este o organizaţie compusă din educatori, directori, cercetători şi alţi profesionişti din domeniul penitenciarelor, în scopul promovării şi dezvoltării educaţiei şi altor activităţi conexe în penitenciarele din Europa, în conformitate cu recomandările Consiliului Europei.

În atingerea obiectivelor sale, EPEA colaborează cu administraţiile penitenciare europene, prin organizarea de conferinţe internaţionale de amploare, întâlniri ale Comitetului Director şi sesiuni lunare online pe diferite teme de interes din domeniul educaţiei în penitenciare.

Facem menţiunea că reprezentantul regional EPEA pentru Europa de Est (în comitetul director al organizaţiei) este membru EPEA din Romania – Ioana Mihaela MORAR.

Orice membru sau profesionist în domeniul educației penitenciare poate aplica pentru participarea la conferință.

Detaliile pot fi regăsite pe site-ul Conferinței:
http://www.epea.org/call-for-submissions-2019-international-training-conference-dublin/

← Către lista de evenimente

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii