Astăzi 16-09-2019 sunt: 109 persoane private de libertate

Comunicate de presă

 

                                            Penitenciarul Spital Dej, prezent la Yellow Ribbon Prison Run 2019

Patru funcționari publici cu statut special, angajați ai Penitenciarului Spital Dej, au alergat, în data de 25 iunie 2019, la Praga, la maratonul Yellow Ribbon Prison Run.
Desfășurat în scopul atragerii atenției asupra necesității renunțării la prejudecăți și a reintegrării sociale a foștilor deținuți, maratonul a reunit, sub funda galbenă, angajați ai sistemelor corecționale din Europa, oficiali cehi și corporatiști.
Evenimentul, ajuns la a 3-a ediție în Praga, este organizat, anual, de Ministerul de Justiție, Ministerul Muncii și Relațiilor Sociale și Instituția Avocatului Poporului din Cehia, sprijiniți de International Corrections and Prisons Association.
Participarea celor patru colegi la evenimentul din Praga a fost posibilă datorită suportului oferit de Filiala Dej a Sindicatului Național al Lucrătorilor de Penitenciare, al Asociației Sportive Perpetuum Sport a Penitenciarului Spital Dej și al serviciului penitenciar ceh. 

Sesiune de comunicări ştiinţifice dedicate „medicinei penitenciare” în cadrul celui de-al 20-lea Congres Internaţional al tinerilor medici şi studenţilor la medicină – MEDICALIS 2019

          Medicii sistemului penitenciar românesc, alături de studenți mediciniști și de tineri medici din țară și din străinătate, au participat la conferinţa de prezentare a lucrărilor workshop-ului “Medicina penitenciară”.

 

 

 
 

1 Decembrie 2018 – Zi unică pentru cadrele Penitenciarului Spital Dej

          Moment unic în istoria Penitenciarului Spital Dej! De Ziua Națională a României, în An Centenar,  cadrele unității au defilat, pentru prima dată de la înființarea unității de detenție, alături de colegii de la celelalte arme militare, reconfirmându-și, astfel, apartenența ca parte integrantă a sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională.

← Către pagina principală

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii