Astăzi 25-08-2019 sunt: 117 persoane private de libertate

Centrul Educativ Târgu Ocna

  


 19-08-2019 Centrul Educativ Tîrgu Ocna solicită:

Servicii de organizare excursii, împărțite în 2 loturi, respectiv:

  1. Organizarea unei excursii de o zi, în județul BRAȘOV, cu vizitarea următoarelor obiective turistice: Grădina Zoologică Brașov, Dino Parc, Castelul Râșnov – val. estimată – 1564,07 lei fără TVA.
  2. Organizarea unei excursii de o zi, în județul NEAMȚ, cu vizitarea următoarelor obiective turistice: Mănăstirea Agapia, Casa memorială ”Ion Creangă” din Humulești, Parcul tematic ”Ion Creangă”, Cetatea Neamțului – val. estimată – 1564,07 lei fără TVA

Conditii de participare

Transmitere de oferta prin e-mail la adresa achizitii.crtgocna@anp.gov.ro; se vor respecta toate prevederile caietului de sarcini; alte documente de calificare sunt cele prevazute la pct. V din caietul de sarcini, respectiv copii ale documentelor care atesta dreptul ofertantului de a transporta persoane


Caietul de sarcini se afla pe SEAP la adresa: https://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/adv-notices/view/100153508

Data limita depunere oferta: 25-08-2019 20:30


Servicii de instruire pentru curs de dezvoltare abilitati practice, împărțite în 2 loturi, respectiv:

  1. Servicii de dezvoltare a unor abilități practice de frizer cu un grup de 10 persoane internate – val. estimată – 3910,17 lei fără TVA.
  2.  Servicii de dezvoltare a unor abilități practice de olar cu un grup de 10 persoane internate – val. estimată – 3910,17 lei fără TVA.

Conditii de participare

Transmitere de oferta prin e-mail la adresa achizitii.crtgocna@anp.gov.ro; se vor respecta toate prevederile caietului de sarcin.


 Caietul de sarcini se afla pe SEAP la adresa: https://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/adv-notices/view/100153521

Data limita depunere oferta: 25-08-2019 23:30


                                    

 Ce este Centrul Educativ?

 

               Conceput ca o comunitate educaţional-terapeutică, Centrul Educativ este totodată un spaţiu existenţial în care fiecare îl acceptă pe celălalt, în care valorile fundamentale sunt toleranţa şi respectul diversităţii.

               Educaţia reprezintă cel mai important mijloc prin care putem limita consecinţele negative ale izolării minorilor şi tinerilor de comunitate şi putem încuraja pe cei care doresc să-şi schimbe comportamentul, să abandoneze cariera infracţională, prin conferirea de utilitate timpului petrecut în detenţie, prin identificarea şi stimularea potenţialului pozitiv şi conştientizarea noilor posibilităţi de care pot beneficia. Perioada petrecută în detenţie nu înseamnă o „rupere” în evoluţia individului, ci este şi trebuie sa fie o etapă de pregătire pentru revenirea în societate a adolescenţilor care au comis infracţiuni, impunându-se formarea şi dezvoltarea la aceştia a acelor deprinderi, atitudini şi aptitudini care să faciliteze reintegrarea în societate după executarea pedepsei privative de libertate.

 

 


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii