Astăzi 23-05-2019 sunt: 20602 persoane private de libertate

Complex Flamingo

  Anunț privind tarifele de cazare pentru sezonul estival 2017 la Complexul Flamingo Eforie Sud

 

Stimați clienți, colegi și prieteni,

 

      TARIFE –  Decizia Directorului general al ANP nr. 500/17.03.2017 – Flamingo

Ca și în anii anteriori, sistemul de rezervări se va desfăsura în baza solicitarilor dumneavoastră iar confirmarile vor fi comunicate personal pentru orice solicitare.

     Rugăm a studia cu atenție toate anexele tarifelor și seriilor care cuprind toate costurile suplimentare pentru servicii solicitate și acceptate în scopul evitării neînțelegerilor

Biletul/biletele solicitate  vor fi considerate ” rezervate ferm” în momentul în care vom primi avansul dumneavoastră în valoare de 200 lei/bilet. ( termenul de transmitere este de 10 zile de la data primirii confirmării noastre scrise)

Vă rugăm a nu transmite avasuri fară confirmarea noastră scrisă ( e-mail sau fax ) privitor la disponibilitatea camerelor ( biletelor ) solicitate.

Avansul poate fi efectuat din cardul dumneavoastră (credit/debit) prin dispoziție de plată în contul nostru sau prin mandat postal de la oficiile poștale cele mai apropiate. Trezoreria nu efectuează astfel de plați.

     Seriile standard sunt de 6 nopți dar, în funcție de solicitarile dumneavoastră și posibilitațile noastre puteți solicita și sejururi de minim 10 zile  sau mai multe serii consecutive, precum și mai multe bilete în aceeași serie.

     Având în vedere că 1 bilet înseamnă servicii/costuri pentru 2 persoane adulte, vă rugăm a menționa în solicitare și numarul însotitorilor (copii minori, adolescenți sau majori) care urmează a beneficia de servicii.

Asteptăm cu placere și interes solicitarile dumneavoastră și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru rezolvarea tuturor solicitărilor dumneavoastră.

Pentru orice problemă, nu ezitați în a ne contacta telefonic, prin e-mail sau fax la numerele de mai jos:

Tel. 0241-748631

Fax: 0241-748953

E-mail : complex_flamingo@yahoo.com

← Către lista de post

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii